20 december

Får väl kanske fortsätta med vad som hänt i helgen =)

I lördags åkte vi ut till ridhuset och mötte upp Anders, Solveig och deras 2 hundar. Så tog vi en jätte härlig promenad med alla hundarna.. var riktigt bra ställe att gå på! Turades om med att släppa hundarna.. lite riskabelt att släppa 3 hundar ihop.. men däremot fick Ozzy och Frasse vara lösa lite ihop.
Ozzy var duktig när han var lös och gick med oss hela tiden =) Får bli mer sådan träning med folk man litar på och som kan sina saker.. annars är det bara onödigt.
Mitt mål är fasen att få Ozzy som Kille (anders rottis) han gick lös med honom nästan hela tiden, förbi hästar.. han försökte inte gå fram till Ozzy en enda gång, kollade inte ens åt hans håll. 100 % ledarskap.. absolut!
Sen blev det mys resten av kvällen, morötter, dipp, naturgodis och en film.Tr

I söndags städade vi och grejade, sen åkte vi upp till Jims föräldrar och hälsade på, mycket trevligt. Finns det något bättre än att umgås med familjen? Käkade lite på kvällen och gick och la oss tiidigt, Jim började 5 imorse stackarn =/


Idag har vi också hunnit med en massa.. jobbat, tränat, hämtat Ozzy hos mamma, Städat bilen.. och pappa var snäll och bytte olja och oljefilter.. vilket VERKLIGEN behövdes, för när han tog ut oljefiltret sprutade det bara ut olja. OPS!
Tränat Ozzy.. nu ska jag ta mig en dusch och slappa innan sängen =)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0