Skara Sommarland

Från måndag-onsdag denna vecka åkte jag, Jim, Jessica, Turbo och barnen till Skara Sommarland.
Bodde på hotell i Skövde.
Kom fram vid 16 tiden i måndags, packade upp och fixade oss lite.. sedan öppnades första ölen. Satt inne hos dom andra, tjötade och fixade oss iordning för att sedan gå ner till hotellets restaurang och käka lite. Restaurangen var jätte fin med panorama fönster och man såg ut över hela Skövde eftersom hotellet låg högt upp på en kulle. Men jag kan inte påstå att varken servicen eller maten var speciellt bra. Olika personer som kom till bordet, vi fick hämta drickorna själva, dricka öl ur vinglas + att jag och Jim fick kall mat... Ne fy fan! Fick iaf lite gratis saker efter lite klagande :)

Sedan gick vi upp till hotellrummen och fortsatte lite där.

Upp tidigt i tisdags, käka hotellfrukost (finns väl inget godare?) gjorde oss iordning och begav oss mot Skara.. hade en heldag där inne med spel, karusellåkande och massa badande. Tillbaka till hotellet på kvällen, duscha, fixa sig iordning.. jag och Jessica tog oss lite alkohol och sedan blev det en tur in till Skövde för att hitta något gott att äta.. Hittade Steakhouse och där var det skillnad på maten, den var utsökt och det fanns inget att klaga på.. MYCKET bättre =) Blev lite öl och cider för mig och Jessica och sedan tillbaka till hotellet igen.. grabbarna la sig i vårt rum och kikade på TV.. jag och Jessica i deras och kollade på Sex and The city.. bra när man kan göra så ;)

På onsdagen var det bara att käka frukost, packa ihop och bege sig till Skara igen för sista dagen där. Åkte massa karuseller, badade och kollade på piratshow.. dock började regnet pissa ner, men gjorde inte så mycket =) Spelade gjorde vi också och Jenny lilla vann stjärnvinst, så nu har vi choklad här hemma för ett år eller ngt..haha =)
Tog iaf vara på tiden och försökte göra så mycket som möjligt. Sedan var det dags för hemfärd.

Har haft helt underbara dagar när vi varit borta.. Jim är stark och står ut trots att han har världens halsont. Deras barn är verkligen SUPER gulliga. Oliwia är helt fäst vid Jim och det är otroligt gulligt, lika så Alexzandra. Allihop har kallat Jim för "bebben" till och med lilla Oliwia går runt och ropar "Bebbo".. haha. Ja dom är verkligen lätta människor att umgås med, inget komplicerat, inga disskusioner. Bara så enkla. Det är för underbart med sådana personer! Kul också att Jim & Turbo går så bra ihop trots åldersskillnaden...
Var också roligt att se oss allihop bli som små barn igen, springa runt där inne bland karuseller och i badlandet. Härligt.. tråkig och stel kan man vara när man är 80 år, det är nu man ska släppa loss!

Så tack för dessa galet roliga dagar, var längesedan jag hade så skoj!



Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0