Lååång dag

Efter en lång, härlig, lärorik dag är jag helt slut i huvud och kropp.

Har i allafall varit och hälsat på min kära mormor i flera timmar, så skönt att se att hon är piggare och så många goa skratt det blev. Härligt =)
Sedan blev det upp till Jessica och ta ut hennes hundar på en promenad.

Meningen var ju sedan att vi skulle spåra med Ozzy, men istället ringde Anders och frågade om vi ville åka med och träna, SJÄLVKLART ville vi det. Det känns så skönt att ha någon erfaren att träna med, speciellt eftersom det är han som ringer och frågar om vi vill följa med. Snällt också att han vill lägga ner den tiden på att hjälpa till.. men det är nog så när man brinner för något.
Vi har än en gång fått massa bra tips, övningar osv som vi ska köra med Ozzy nu. Och både Ozzy och vi får mer och mer beröm för varje gång. Dom säger att Ozzy är en otroligt trevlig hund, att dom gillar honom skarpt.. det finns inget ont i honom alls och skulle vi ha honom lös och det kommer en annan människa/hund, så skulle han inte göra något.

Ja, iallafall så kommer jag framöver ha ännu mindre tid över till vänner osv.. för nu är det Ozzy som kommer i första hand och hans träning.. så är det :)

Fan, inte konstigt att man är trött.. har tränat med dom sedan 7.. sen bjöd dom hem oss på kaffe och så pratade vi ännu mer. Nu får det bli sängen, imorgon är det promenad och träning som gäller.. tyvärr även tvätt osv. =/


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0