5 augusti

Hmm får väl börja med att säga att ridningen inte gick så värst bra igår, eller bra gick den. Men Mistie var inte riktigt sig själv.. vet inte vad det kunde bero på. Jessica testade att rida en bit för att känna.. men hon sa samma sak. Lurigt när det blir så.. Men ska ut på lördag igen, får se om det är bättre då =)


Har haft en otroligt roligt dag idag, vi drog ut med hundarna, jag, Jim, Sabina, Ozzy & Hugo.. hundarna fick dock inte vara nära varandra.

Men vi har lekt, tränat och spårat.. spåret gick ganska bra idag, var inte en topp dag för Ozzy, antagligen också för att han precis innan hade lekt i värmen och var trött.. och också i spåret för att Jim & Sabina gick för långt bak enligt honom, han kunde inte hålla ihop flocken. Haha lilla gubben. Det är sjukt roligt att spåra.. och hade inte jag tyckt att det var roligt så hade ju inte Ozzy gjort det heller.

Har lekt och spårat med Hugo också, riktigt skoj! Tycker det är så roligt att se hur han växer.. tycker även det är roligt att se någon annans hund och leka med den. Man får lite perspektiv. Dom är så lika men ändå så olika. Testade även att hålla Hugo medan Sabina sprang och gömde sig och man såg på honom hur otroligt roligt han tyckte det var att jobba. Sådant älskar jag att se!


Nu blir det lite cider/öl och sedan staden.. Jim & Tidan sitter och spelar Fifa, vilka otroligt sociala killar ;) haha och så sitter dom "snälla bara en match till" hahaha


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0