11 augusti

Heej :)

Dags att skriva lite igen kanske. Ska börja med att berätta att förra söndagen hämtade vi hem vår lilla kärlek, Rottweilern Ozzy, världens sötaste!

I måndags åkte vi till Öland, mamma och pappa var där med husvagnen. regnade när vi åkte, hade på oss rätt mycket kläder, fick ta av oss hälften när vi kom fram för där var det sol och hur varmt som helst.
Har solat och badat HELA veckan, har varit strålande sol utan ett enda moln på himlen i säkert 4 dagar, underbart  var det, har fått jäkligt bra med färg.
Det enda Jim och pappa har tjatat om hela veckan är att dom skulle in i "dimmornas värld" igen.

På onsdagen kom Tidan&Lina ner, så det blev lite dricka, spökhistorier i mörkret, strandpromenader, kubb, sol och en maaassa bad. Kunde inte varit bättre.
Sedan kom även syster med familj ner, så det var varit fullt ös, men på ett helt annat sätt än hemma. Det var så skönt att slippa Borås, alla människor här och bara staden överhuvudtaget. Var också väldigt roligt att få träffa Chrille och Simon igen och tjöta lite skit!

Igår innan vi skulle åka hem åkte jag och Jim in till Borgholm på lite shopping, hittade lite fina saker, speciellt en typ skylt som det står "kärlek".. ska ta kort och lägga in.
Sen blev det käk och hemfärd.. alla var vi lika ledsna över att åka :'(

Veckan kunde absolut inte ha blivit bättre eller mer lyckad.

Just nu är jag, Jim och Ozzy ute och hälsar på hos Frida, Philip och Christopher.. mysigt :) Jim och Frida sitter och spelar Guitar Hero medans jag sitter här, eller springer runt och jagar hunden och Philip :)


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0