24 oktober

Idag är det exakt två månader kvar till julafton! Känns väldigt konstigt och väldigt långt borta. Hoppas innerligt att snön vill hålla sig borta ett tag till iaf.

Denna helgen har varit helt underbar.
I fredags var vi på middag hos Jims föräldrar, fick grekisk pyttipanna. Det godaste jag ätit på riktigt länge! Haha, Ozzy och Lita är så roliga. Ozzy bryr sig inte om henne speciellt mycket.. tycker mest att hon är jobbig. Så han springer bara och sätter sig hos oss hela tiden. Och när han har lagt sig ner är hon framme och försöker få igång honom genom att skälla och slicka honom över hela huvudet. Man han struntar fullkomligt i henne och vrider bara undan huvudet. Han är för söt!

I lördags blev det långpromenad och handling. Sedan en sväng upp till mamma & pappa. Min syster med familj kom nämligen dit och hälsade på. Alltid lika mysigt. Härligt att ha barn runt omkring sig också!
Ozzy var så himla lugn och snäll med barnen som vanligt, nosade lite, slickade på händerna sen gick han och la sig. Minstingen som inte ens är en månad var han ännu mer försiktig med. Riktigt härligt att se, då blir man så jäkla glad!

Igår var det mysdag. Tog med oss varm choklad, engångsgrill och korv ut i skogen. Riktigt underbar väder.. Ozzy fick vara lös och bara va. Anders & Solveig var även med, härligt att man har vänner som också tycker sånt är roligt. Efter några timmar blev det hem för ännu mer mys med massa god mat, lite skip-bo (kortspel). Sedan somnade vi gott och idag är man verkligen laddad för en ny arbetsvecka!


Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0