22 juli

Wiihoo, mår aningen bättre idag.. men är fortfarande inte helt frisk, sitter och funderar på om man ska stanna hemma från jobbet ikväll och kurera sig, eller om man ska åka till jobbet och kämpa dom få timmarna..

Sitter och snackar med Sabina på msn nu, pratar om "vissa" människor.. och självklart är hon som alltid lika smart och vet vad som är "felet" på personer =P haha
Det roligaste var nu när Sabina skrev precis hur det var, asså jag kunde inte sluta skratta, bäst!

" Men att hon försummar en vän som dig i detta... ja alltså. Det är ju jävligt sorgligt för du är en underbar vän! På alla sätt! Har inte ett ont ord att säga om dej"

"Du vet hur bra du är! Du ställer fan alltid upp, man kan prata med dej om allt, du vet precis hur du ska sparka en i röven när man halkar efter Du e trög ibland =) Men det e bara charmigt, utöver det så e du fan svin smart. Vilket jag uppskattar mkt Jag hade aldrig umgåtts med dej om du inte va smart liksom. Du är medveten oxå. Sedan så har du skaffat bra värderingar det senaste... du "sållar" personer i din omgivning som inte e bra för dej, eller för dina andra vänner."

Tack Sabina var du är gulligt :) Det känns skönt att kunna ha någon att prata med och någon som för en gångs skull bryr sig och ställer upp. Är trött på att vara den enda som ställer upp.

Postat av: Jenny

Du ska inte lägga energi på "dåliga" människor som bara vill dig ont.. Håll fast vid dom vänner du känner dig trygg med.. Som du skrev innan, man vet vilka som är ens vänner och inte.. Ha kul med dina vänner och skit i resten, du mår bara dåligt av att bry dig..

2009-07-22 @ 10:11:17
Postat av: Sabina

Puss Puss

2009-07-23 @ 06:33:47

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0